a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Divizii disponibile

Cinste lor, care-și
riscă viața in fiecare zi,

Forțele de menținere a ordinii și păci sunt o parte integrată a orașului și asigură respectarea legii de către toți cetățenii statului

Scripturi și sisteme de poliție americană

Indiferent dacă vorbim despre MDT, amprente, preluarea de probe (sânge sau gloanțe) sechestru, amenzi sau investigări poliția este coloana vertebrală a orașului.

Regulament pe
Scurt

Aveți mai jos un regulament scurt al poliției pentru cei interesați să se alăture acestei facțiuni, vă rog să-l repetați de mai multe ori, testul o să fie foarte simplu, dar la o singură greșeală sunteți respinși, tocmai de aceea 5-10 minute din viața voastră vă rog sa le folosiți pentru a citi cuvintele de mai jos

Libertate, egalitate justiție.

În calitate de polițist datoria fundamentală este de a servi populația - protejarea vieți și proprietăți, a nevinovățiilor împotriva opresiunii precum și a pașnicilor împotriva violenței de a respecta drepturile constituționale ale tuturor oamenilor.
Nu populație este aici să servească Poliție, ci poliția este aici să protejeze și să servească populația,

Valorile noastre

Onoare

Onoarea este o chestiune de a efectua, a acționa cu datorie, loialitate, altruist serviciu, integritate și curaj personal în tot ceea ce facem.
Departamentul de Poliție exemplifică onoarea fiind mereu sinceri și îndeplinindu-ne îndatoririle nu din necesitate, ci din mândrie personală cu un adevărat simț al binelui și răului.

Integritate

Integritatea este standardul nostru.  Suntem mândri de profesia noastră și ne vom comporta într-un mod care merită respectul tuturor oamenilor.  Vom demonstra un comportament onest, etic în toate interacțiunile noastre.  Acțiunile noastre se vor potrivi cu cuvintele noastre.  Trebuie să avem curajul să ne apărăm convingerile și să facem ceea ce este corect.

Profesionalism

Credem că aplicarea legii este printre cele mai nobile dintre profesionale și să obțină satisfacție personală din îndeplinirea efectivă a sarcinilor noastre.
Cred în virtutea de a plasa datoria în fața sinelui cu dorința de a accepta sacrificiu personal pentru binele mai mare.

Dacă te confrunți cu
un singur adversar
și te îndoiești de tine, ești depășit numeric.

citat Special Weapons and Tactics (S.W.A.T)

Proceduri RADIO

Forțele de menținere a ordinii și păci sunt o parte integrată a orașului și asigură respectarea legii de către toți cetățenii statului

Procedurile radio și utilizarea corectă   a radiourilor este unul dintre aspectele cele mai critice pentru siguranța tuturor polițiștilor.  Toți polițiștii vor da dovadă de competență și profesionalism în orice moment atunci când folosesc radioul.  Se vor folosi codurile atunci când se utilizează radio, o listă completă a acestor  coduri sunt de mai jos.

Coduri Poliție

10-0 Contact Vizual Pierdut 10-38 Traffic stop
10-1 Schimbare stație 10-41 Incep tura (OnDuty)
10-4 Recepționat 10-42 Ies din tură (OffDuty)
10-7 In afara serviciului 10-50 Accident
10-8 În Patrulă 10-56 Spargere casa
10-9 Repetă 10-76 In drum spre…
10-13 Focuri trase 10-78 Am nevoie de asistență
10-16 Furt auto 10-80 Urmărire in progres
10-20 Locația 10-95 Suspect in custodie
10-23 Ajuns la destinație 10-99 Căutat / furat

Coduri scaner

Cod 1 Nevoie de Asistentă
Fară sirene și girofare
Cod 2 Nevoie de Asistență Doar girofar fără sirene
Cod 3 Nevoie de Asistență urgentă Atât girofar cât și sirene
Cod 4 Zonă liberă
Situații sub control
Cod 5 Felony Stop
Astepare backup
Cod 6
Investighez Zona
Verificarea zonei
Cod 99
URGENTĂ MAJORĂ
Toate unitățile răspundeți

Nivel de Forță

Polițiști trebuie să folosească un nivel de forță potrivit nivelului de pericol, asta înseamnă ca daca viața civililor nu este pusă in pericol iminent, polițiști nu pot folosi armele de foc ci forța corporala și pistolul cu electroșocul,.

Nivelul forței 4- letal (forța letală)
Trebuie utilizat numai dacă un suspect reprezintă o amenințare serioasă pentru polițist sau pentru o altă persoană. Folosirea armelor mortale, cum ar fi arma de foc poate fi folosit doar dacă:

  • Atunci când se trage (cu arme de foc) asupra voastră sau asupra civililor
  • Atunci când un suspect lovește / are intenția clară de a lovi un polițist sau un civil cu mașina
  • Atunci când viața unui polițist este in pericol iminent (suspectul ridică arma spre voi) {trebuie somat înainte pe cât posibil}