Daca credeai ca Crusaders Kings 2 nu poate devenii mai ciudat decat este in acest moment (poti sa-ti casatoresti copilul de 4 luni cu o „printesa” de 65 de ani pentru a-ti creste reputatia), Paradox D.S. aduce cea mai mare pandemie din istorie in mix Moartea neagra. (Se estimeaza ca jumatate din populatia Europei a murit din aceasta cauza, ganditi-va la acest lucru, jumatete din populatia Europei *puff*, s-au dus)

Noul expansion numit The Reaper’s Due aduce noi mecanici pentru Crusader Kings 2, totul bazat in jurul Moartei Negrei si altor epidemii care vor bantuii evul mediu. Vorbim despre un timp in care medicina era la inceput iar tratamentele incepeau de la „odihneste-te” si se terminau cu „scufunda-te in balegar de cal” . Tu fiind liderul trebuie sa te hotarasti daca-ti inchizi portile pentru a te proteja pe tine si celor dragi tie, chiar daca epidemia va masacra o buna parte din tara ta.

 

The Reaper’s Due introduce noi facilitati incluzand:

  • Moartea Neagra: Un nou sistem de pandemii, si o pozitionare pe harta a extinderii lor.
  • Doctori (regali): O noua pozitie care permite persoanelor educate sa porneasca un eveniment pentru a diagnostica si eventual trata pandemiile mortale.
  • Spitale: Incetineste viteza cu care o pandemie se extinde investind in spitale care au grija de cei bolnavi si de infirmi.
  • Prosperitate si depopulare: Observa cum provinciile care sunt intretinute cu atentie prospera iar cele in care pandemia este prezenta se degradeaza dramatic.
  • Izolare: Ascunde-te de Moarte pana trece, ignorand tipetele celor neajutorati, dar minimizand riscul de a te infecta.

 

Cum vei trece de aceasta noua provocare este la latitudinea ta, fie iti inchizi portile si speri sa ai un avantaj strategie dupa ce distrugerea a trecut sau investi in facilitati si doctori pentru a lupta impotriva pandemiei.

Comments

comments

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit