Maguay va prezinta în premieră, în cadrul DreamHack Bucharest 2014, cele mai noi sisteme de gaming bazate pe arhitectura Intel Haswell și NVIDIA Maxwell

În cadrul standului Maguay vizitatorii vor putea testa produsele Maguay, vor putea juca jocurile preferate pe set-up-ul gigant, 4K din showcase și vor putea câștiga nenumărate premii oferite de partenerii săi DOMO, ASUS și Kingston.

Partener oficial DreamHack Bucharest pentru cel de-al doilea an consecutiv, cel mai important producător autohton de servere și PCuri, Maguay, va expune în cadrul acestei ediții cele mai noi și mai puternice sisteme de gaming din România, bazate pe noile plăci video NVIDIA cu nucleu Maxwell.

De asemenea, în cadrul standului Logitech competițiile de gaming cu premii se vor efectua pe sisteme Maguay GamePower, construite cu cele mai bune componente Intel și ASUS.

Toți vizitatorii standului care-și vor configura un sistem împreună cu unul dintre specialiștii Maguay pe configuratorul Maguay – DOMO vor beneficia de un discount special de 10%, disponibil doar în cadrul evenimentului.

Suntem alături de comunitatea de jucători profesioniști de la noi atât direct – în cadrul evenimentelor proprii – cât și prin intermediul evenimentelor organizate de Computer Games și Professional Gamers League. Susținem performanța și talentul celor mai buni jucători cu cele mai bune sisteme de gaming produse în România. 

Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial, Maguay.

Comments

comments

About the author
2 Comments
  1. Eve

    It’s a pleasure to find such rantaiolity in an answer. Welcome to the debate.

  2. This is the precise GRAND JEU DE LA RENTREE : GROSSESSE / BEBE blog for anyone who wants to attempt out out around this substance. You observe so some its nearly debilitating to debate with you (not that I truly would want…HaHa). You definitely put a new extend on a topic thats been graphic roughly for age. Prissy push, but uppercase!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit