In primul rand vreau sa va informez ca jocul este in Alpha invite-only lucrurile precizate se pot schimba (sau nu).

 1. Tutorial de inceput oarecum nerafinat (chiar daca selectezi casual) iti sunt explicate lucrurile destul de vagi si la moment dat parca esti lasat balta in mijlocul tutorialului.
 2. Nu existi TU ca persoana (sau cum s-ar zice in engleza „There is no I in TEAM”). Tot ce faci tu se pune echipei, NU exista iteme ci doar puncte pentru abilitati.
 3. Bataliile sunt un-pic haotice, posibil si datorita faptului ca oamenii sunt noi si nu cunosc pe deplin eroii;
 4. Eroii primesc experienta dupa meci, la-fel ca si tine;  este oarecum ciudat faptul ca dupa un meci primesti experienta cu eroul respectiv, acordandu-ti odata cu level-ul si acces la noi abilitati. Daca vrei sa incerci un erou nou si este sa zicem la un nivel de ELO mai ridicat sansele tale de castig sunt oarecum reduse fata de cineva care are acel erou la level maxim
 5. Poti controla un COPAC gigantic (un fel de siege engine) care moare foarte greu si este folsitor in push-uri, trebuie sa aduni plante (ca echipa) si apoi te urci in el si „sa-n CEAPA distractia”
 6. Monstrii din jungla odata omorati ti se alatura; destul de interesant as zice, aduce o noua perspectiva junglei.
 7. Control de smartping-uri asemenea LOL-ul. Apesi pe G si tragi in directia dorita, toate pingurile sunt ca-n LOL lucru foarte tare, nefiind necesar sa te inveti cu o noua „schema” pentru a comunica cu echipa
 8. La final nu o sa vezi GG ci mai degraba <X… has left the game>
 9. Mount-urile sunt foarte cool, te misti mult mai repede intre obiective si astfel cu timpul tau „faci play-uri” sau multe alte lucri mai importante decat sa te uiti la caracterul tau cum merge pe linie.
 10. Nu ai cum sa nu-ti placa daca esti fan Blizzard (al oricarui joc)
 11. Hartile sunt diferite si foarte interactive, se sprjina miscarea din linii spre obiective, transformand un joc simplu de farm intr-o plimbare continua. Nimeni nu sta sa farmeze mai mult de un minut pe o linie.

 

 

Comments

comments

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit