Rockstar Games au un copil, G.T.A.-ul indiferent de ce vor ei sa afirme, GTA-ul este copilul lor, l-au dezvoltat de la 0, si desi incearca sa faca si alte proiecte (Red Dead Redemption, Max Payne) acestea sunt jocuri12 bune, chiar foarte bune (nopti nedormite pentru Max Payne 2 any1?), dar nu se pot compara cu leganda care a devenit GTA-ul 114 millione de copi au fost vandute (conform kotaku.com)) dintre care cele mai multe au fost GTA San Andreas (27.5 mil).

Recunosc ca personal joc GTA de la GTA 1, si desi am sarit peste GTA 2; GTA 3, GTA ViceCity, GTA San Andreas (In Special) au fost……. opere de arta.

Nu doresc sa comentez despre GTA IV, cerintele pe care le cerea fata de ce oferea erau exagerat de… neinspiritate, sa ne intoarcem la GTA V.

Conform: http://www.destructoid.com, http://www.computerandvideogames.com, http://www.gtav.net si altor site-uri de profil….

Ce vrea Rockstar sa faca cu acest GTA V este sa creeze un Open-World de clasa superioara, si pentru asta isi folosesc toata experienta dobandita, totul o sa fie mai mare si mai bun in GTA V.  Si ca o parte din inovatie, poti sa controlezi acum 3 caractere.

[youtube id=”QkkoHAzjnUs” width=”600″ height=”350″]

Toata harta poate sa fie explorata chiar de la start-ul jocului

Un lucru foarte tare:  Politisti vor folosi un sistem de line-of-sight, si astfel nu vor sti unde te afli in mod „magic”. Daca au un elicopter pe cer, pot sa vada destz1ul, si ii poti vedea folosind semnale cu mainile pentru a comunica ceea ce fac.

Tot legat de criminalitate; daca civilii te vad ca ai comis o infractiune, isi scot telefonul mobil si suna la politie sau fac poze cu camera din telefon.

 

Los Santos este cea mai mare lume pe care Rockstar a creato vreodata. Din punct de vedere a marimi, harta GTA-ul V este mai mare decat GTA SA + GTA IV + Read Dead Dedemption adunate…. WOW!

Ca un lucru nou: Stealth-ul, astfel incat jucatorul poate adopta mai multe „solutii” pentru a termina o misiune. Vrei sa te duci sa-i omori pe toti? e ok! vrei sa faci pe hitman-ul si sa omori doar tinta? e iarasi ok! Fiecare decizie are avantaje si dezavantaje desigur.

Si cu asta am terminat despre GTA V, pentru moment. O sa revin cu mai multe informatii, si desigur NO-SPOILERS

 

 

 

 

 

Comments

comments

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit